Celostne grafične podobe

Predstavljam vam izbor mojih preteklih projektov na področju celostne grafične podobe. Moje delo je raznoliko in zajema širok spekter materialov ter medijev, ki segajo od tiskanih do digitalnih formatov. Vsak projekt odraža temeljito raziskovanje, premišljeno oblikovanje in strateški pristop, s ciljem ustvariti močno vizualno identiteto, ki izstopa in zapusti trajen pečat.

ZDRAVILO BIOPREXANIL

Farmacevtsko podjetje Servier Pharma

Podjetje Servier Pharma mi je zaupalo grafično podobo za Bioprexanil, ki je zdravilo za zdravljenje zvišanega krvnega tlaka (hipertenzije), lahko pa se ga uporablja tudi za zmanjševanje tveganja srčnih dogodkov.

WIBE

Multifunkcionalni nahrbtnik Wibe

Mlada in ambiciozna ekipa je razvila nahrbtnik, ki se ga lahko tudi uporablja za vaje. Elastične naramnice vam nudijo vadbo za celotno telo. Moja naloga je bila zasnovati grafično podobo produkta za prodajo in zbiranje sredstev preko platforme Kickstarter.

TEDEN MLADIH 2014

Tradicionalni festival v Kranju

Klub študentov Kranj že od leta 1994 organizira festival Teden mladih. Sam sem zasnoval grafično podobo od leta 2011 do 2015. Tukaj si lahko ogledate podobo za leto 2014, ko je festival praznoval 20 obletnico.

DIAGNOSTIČNI CENTER AGATONOVIČ

Grafična podoba za DC Agatonovič

Aleš Agatonovič mi je zaupal grafično podobo za njegov Diagnostični center. V DC Agatonovič izvajajo preglede z ultrazvoko in magnetno resonanco.

HOT2GO

Napitek, ki ostane vroč 20 minut po odprtju

Hot2go je napitek v pločevinki, ki se segreje in ohrani vaši pijačo toplo do 20 minut. Moja naloga je bila zasnovati grafično podobo.

CUP OF TEA

Grafična podoba za Cup of Tea

Tea je zasnovala znamko “Cup of Tea”, katere primarni namen je prodaja rokovnikov, ki so vsako leto na voljo v različnih barvnih kombinacijah.

Cenik

Tukaj si lahko ogledate okvirni cenik. Za specifične želje za vaše zahteve me pa kontaktirajte in prejeli boste presonalizirano ponudbo.

399,00 €

CGP PAKET - MALI

699,00 €

CGP PAKET - SREDNJI
Vse kar vsebuje mali paket +

1299,00 €

CGP PAKET - VELIKI
Vse kar vsebujeta mali in srednji paket +

Spoznajmo se!

jure.vukovic@creatizem.si

040 529 298