Izdelava logotipa

Dobrodošli v galeriji mojih logotipov! Vsak logotip, ki ga ustvarim, nosi v sebi močno zgodbo in edinstveno identiteto. Moje delo v tej kategoriji temelji na globokem razumevanju strankinih potreb, vrednot in ciljev, kar mi omogoča ustvarjanje logotipov, ki ne le izstopajo, temveč tudi jasno komunicirajo in poudarjajo bistvo vsakega podjetja.

Zakaj je logotip pomemben?

Ker verjamem v moč vizualne identitete. Vaš logotip ni samo grafični element – je glas vaše zgodbe, vaše strasti in vašega podjetja. Z natančno pozornostjo do detajlov in kreativnostjo oblikujem logotipe, ki ne le izstopajo, ampak tudi pripovedujejo vašo edinstveno zgodbo. Zame ni zgolj oblikovanje logotipa, ampak ustvarjanje vizualnega simbola, ki bo vaše podjetje dvignil na višjo raven.

Vaše zadovoljstvo je moj največji uspeh, zato bom stopil korak dlje, da zagotovim, da bo vaš logotip odseval vašo edinstvenost in profesionalnost.

POGOVOR IN VAŠE ŽELJE

Pred oblikovanjem logotipa se posvetim strankinim željam in pričakovanjem glede logotipa. Skupaj raziskujeva njihovo vizijo in identiteto podjetja, da ustvarim logotip, ki najbolje odraža njihovo podjetje in cilje.

SKICA

Ideje za logotip začnem oblikovati s skicami, kjer konceptualiziram različne možnosti oblikovanja, ki učinkovito predstavljajo podjetje.

VEKTORSKA VERZIJA

Najboljše skice pretvorim v digitalno obliko z vektorskimi programi, ustvarjam natančen logotip, prilagodljiv za različne velikosti brez izgube kakovosti.

BARVNA KOMBINACIJA

Končni logotip dopolnim z izbiro barvnih odtenkov, ki najbolje predstavljajo identiteto stranke in se ujemajo s sporočilom podjetja.

Kako se lotim izdelave logotipa?

Pogovor s Stranko:
Prvi korak v procesu oblikovanja logotipa je temeljit pogovor s stranko, med katerim pridobim vpogled v njihove želje, vrednote in cilje. Raziskam njihovo dejavnost ter spoznam njihovo edinstveno identiteto in poslanstvo. S tem pridobljenim razumevanjem zagotovim, da bo logotip ustrezno odražal podjetje in ga povezal s ciljno publiko.

Analiza dejavnosti in konkurence:
Po pogovoru s stranko se posvetim temeljiti analizi dejavnosti in pregledu konkurenčnih podjetij. Raziskujem obstoječe logotipe v industriji, analiziram njihovo oblikovanje in sporočilnost ter identificiram možnosti diferenciacije in edinstvenosti za stranko.

Vizualno obdobje in inspiracija:
S pridobljenimi informacijami se posvetim ustvarjanju vizualne inspiracije, ki temelji na dejavnosti stranke. Raziskujem trende v oblikovanju, barvah, oblikah in simbolih, ki so relevantni za njihovo področje delovanja. Ta faza mi pomaga pri kreativnem procesu in generiranju idej za logotip.

Idejno skiciranje:
Na osnovi pridobljene inspiracije in idej za logotip začnem s skiciranjem na papirju. Sledi več iteracij risanja, kjer razvijam različne koncepte in ideje, ki ustrezajo zahtevam stranke in ciljem logotipa.

Digitalno oblikovanje:
Po izboru najboljšega koncepta nadaljujem z digitalnim oblikovanjem na računalniku. Uporabljam specializirane oblikovalske programe za ustvarjanje vektorskega logotipa, ki omogoča skalabilnost in prilagodljivost. Med digitalnim oblikovanjem določim primerno barvno shemo, ki bo podpirala identiteto podjetja in njegovo prepoznavnost.

Prezentacija in predaja stranki:
Ko je logotip dokončan, pripravim profesionalno prezentacijo, v kateri predstavim koncept, razlago oblikovanja in uporabljenih elementov ter njihovo povezavo s strankinimi željami in dejavnostjo podjetja. Po odobritvi logotipa s strani stranke predam končni izdelek v ustrezni digitalni obliki.

Nekaj izpostavljenih logotipov

Cenik

Tukaj si lahko ogledate okvirni cenik. Za specifične želje za vaše zahteve me pa kontaktirajte in prejeli boste presonalizirano ponudbo.

49,00 €

LOGOTIP PAKET - MALI

249,00 €

LOGOTIP PAKET - SREDNJI

499,00 €

LOGOTIP PAKET - VELIKI
Vse kar vsebuje srednji paket +

Spoznajmo se!

jure.vukovic@creatizem.si

040 529 298